Nieuwste lifestyle winterkleding koop je online bij Soccerfanshop

Geplaatst op 07-12-2021

Categorie: Sport

Nieuwste lifestyle winterkleding koop je online bij Soccerfanshop.

Bereid je goed voor op de winter met de warme winterkleding van Soccerfanshop. Zij hebben een enorm assortiment die onder andere bestaat uit de lifestyle merken zoals AB Lifestyle, Banlieue, Black Bananas en Malelions. Al deze merken zijn uniek op de markt en hebben stuk voor stuk hun eigen stijl die duidelijk zichtbaar is, in deze blog hebben wij een van deze bekende merken uitgelicht met hun nieuwste collectie winterjassen waardoor jij het niet koud krijgt deze winter.

AB Lifestyle

Het merk begon een aantal jaar geleden als een merk voor petten onder de naam AB Caps en is opgericht door profvoetballer Alexander Buttner. Al snel werd duidelijk dat het bedrijf uit Doetinchem een enorm succes was en dat ze hun assortiment wilde uitbreiden met t-shirts en andere fashion artikelen, dat was het begin van de naamsverandering naar AB Lifestyle waarmee ze een groter deel van de markt kunnen bedienen.
Met de uitbreiding van het merk werd meteen het assortiment veel groter en zelfs uitgebreid naar winterjassen. De bestseller uit de nieuwe wintercollectie is de AB Lifestyle Polar Jacket, deze jas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en verkrijgbaar voor een prijs van €290 en verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

Bereid je goed voor op de komende koude dagen met een warme winterjas van AB Lifestyle, je koopt het gehele assortiment van AB Lifestyle gemakkelijk en snel online bij Soccerfanshop.