Extra inkomen genereren met affiliate marketing

Geplaatst op 10-12-2021

Categorie: Computer en internet

Extra inkomen genereren met affiliate marketing is niet heel moeilijk met een affiliate webshop. Met het juiste PHP script tot uw beschikking kunt ook u vrij makkelijk beginnen met affiliate marketing. Wilt u starten met affiliate marketing? Dan kan dat vrij eenvoudig wanneer u het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services gebruikt.

U kunt binnen uw webshop verschillende producten promoten, waarbij u met affiliate links verwijst naar de site van de verkopers van deze producten. Omdat er binnen zo een link een code is verwerkt, kan een sale of verkoop aan u als affiliate partner gekoppeld worden. Is een sale naar uw affiliate webshop te herleiden, dan ontvangt u een vergoeding.

Als u zich registreert bij een affiliate netwerk krijgt u toegang tot veel producten die u binnen uw affiliate shop kunt promoten. Tussen de aangesloten aanbieders zit een groot aantal bekende winkels. Een voorbeeld van een affiliate netwerk is TradeTracker. Als u zich bij TradeTracker heeft registreert, kunt u daarna inloggen en u aanmelden bij het grote scala aan campagnes die bij TradeTracker te vinden zijn.

Een affiliate netwerk houdt ook uw verdiensten als affiliate partner bij en zal zorgdragen voor de uitbetaling van inkomsten. Let op dat het een tijdje kan duren voordat een verkoop door de aanbieder wordt goedgekeurd, want een klant kan een product retourneren en zijn geld terugkrijgen. Dan vervalt ook de vergoeding. Maar zodra een verkoop eenmaal is goedgekeurd wordt de vergoeding toegevoegd aan het saldo binnen uw account. Bereikt uw saldo een bepaalde drempel, dan kunnen de goedgekeurde sales worden uitbetaald naar uw bankrekening.